Welkom!

 

start

Dag lieve mensen!

Welkom op Wendy’s blog!

Sinds een jaar heb ik mijn grote passie terug opgenomen. Namelijk handgemaakte kaartjes maken. Wat ik allemaal maak, wordt later duidelijk als je snuistert in/door mijn foto’s. Hoe ik dit maak, met welke mediums ik werk en welke technieken ik gebruik zal later ook meer duidelijk worden.

Met dit eerste bericht wil ik even verduidelijken waarom ik voor het blogadres ‘Wendy-butterfly’ gekozen heb en waarom net deze afbeelding.

Bij de personen die mij goed kennen, zal er dadelijk een belletje gaan rinkelen. Nu 5 jaar geleden verloor ik voor het eerst iemand die heel nauw aan mijn hart lag. Een jongen waar ik dag in dag uit voor zorgde, plezier mee beleefde, minder fijne momenten mee kende, maar vooral…. een jongen (een leerling) die zeer diep in mijn hart zat. Tot ik hem op een dag verloor door een vreselijke gebeurtenis.

Deze gebeurtenis heeft zeer veel met mij gedaan. Eerst voelde ik een enorme onmacht, daarna woede en dan vooral het besef. Het besef dat ons leven te kort is om de dingen die je graag doet, niet te doen. Ik besloot om mijn leven onder de loep te nemen en alles op een rijtje te zetten. Verder heb ik nagedacht wat ik nu echt graag deed buiten mijn job. Lang heb ik daar niet moeten over nadenken. Buiten het lezen van boeken, decoreren (want woon in een fijn huis samen met mijn man), wandelen, … kwam ik al snel tot de conclusie dat ik enorm graag kaartjes maak. Het geeft me telkens weer een uitdaging, er valt zoveel te leren, ik kan er mijn creativiteit in kwijt en vooral… het maakt mensen gelukkig!

Als ik iets doe, wil ik het goed doen. Dus een jaar geleden ben ik me meer gaan verdiepen in de wereld van de handgemaakte kaartjes. En voilà… Een jaar later maak ik mijn eigen blog aan. Dus dank je lieve kerel hierboven! Jij bent de start van dit alles!

Nu zal je je afvragen, jaja, allemaal goed en wel, maar waarom in godsnaam een blauwe vlinder! Ja lieve mensen, ook dit heeft een betekenis. De blauwe vlinder is eigenlijk het symbool die heel dit verhaal symboliseert. Een vlinder is eigenlijk het teken geworden van deze gebeurtenis en blauw was zijn lievelingskleur, vandaar een blauwe vlinder.  Mijn keuze voor een afbeelding was dus zeer snel genomen. Niet enkel als eerbetoon, maar ook voor de vele dingen die ik hieruit geleerd heb en daardoor mijn passie terug heb hervat. Ook spreidt een vlinder zijn vleugels en vliegt deze hoog in de lucht. Dat is ook mijn bedoeling van deze blog. Mijn wereld verbreden, mijn vleugels spreiden en nog meer leren over deze fantastische hobby. The sky is the limit! Of niet 🙂 ?

Zo, dit was mijn eerste blogbericht. Later kom je nog meer te weten over wie ik ben, met welke mediums ik werk, welke technieken ik hanteer en nog veel meer!

Snuffel gerust rond op de site, maar geniet en laat je vooral inspireren!

Een reactie achterlaten, mag altijd :-).

Doei!

 

 

 

6 gedachten over “Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s