Een winters kaartje (kuifmees).

Hoi hoi,

Mijn tweede blogbericht…. Ik ga mijn blog online zwieren, wel spannend! Zeker omdat hij nog lang niet klaar is en er eigenlijk nog maar 2 berichten op staan. Ach ja, Rome is ook niet in 1 dag gebouwd, dus ja 🙂 .

Sinds ik me echt meer uitleef in het creëren van kaartjes, kom ik steeds nieuwe mensen tegen. Zo leuk om anderen te leren kennen met dezelfde passie al mezelf! Heerlijk vind ik dat.

Op een dag kreeg ik bericht…. of ik het zag zitten om gastdesigner te zijn voor de maand november bij de ‘Creatieve Sketchy Girls’. Het was toch wel spannend, want…. dan moet het wel goed zijn :-). Uiteraard zei ik ja en leerde ik de gezichten kennen achter deze blog. Twee superfijne creadames (Claudia & Lisbeth:https://creativesketchygirls.blogspot.com) trouwens!

Hier mijn creatie:

winter

Ik wilde graag werken met de kleuren blauw, wit en kraft. Voor dit kaartje heb ik als basis een mal van Dutch Doobadoo genomen. De randen heb ik bewerkt.

De mallen en het designpapier zijn van Joy (Wintertime).  Het klein extra stukje waar de tags inzitten, is papier van DecoTime. Het prachtige plaatje – al zeg ik het zelf – is van de mooie reeks ‘Winter Trails’.  De andere materialen zijn nog losse spulletjes die ik had liggen ergens in mijn hobbykamer.

Ik heb bij het maken van dit kaartje niet echt bijgehouden wat ik gebruikt heb. Indien er vraag naar is, wil ik dit best wel op lijsten. Vaak start ik met een idee, maar uiteindelijk heb ik gans mijn hobbykamer “overhoop” gehaald en diverse spullen genomen, getest, goed en/of slecht bevonden, terug dingen proberen, … tot ik uiteindelijk tevreden ben.

Daarna is het telkens weer eerst opruimen :-).

Voilà, dit was mijn kaartje. Hopelijk vinden jullie hem mooi. Je mag altijd een reactie achterlaten. Heb je vragen? Twijfel niet om ze te stellen!

Liefs,

Wendy

https://butterfly-wendy.blog/

14 gedachten over “Een winters kaartje (kuifmees).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s