Thema: blauw-geel (kleuren)

Hoi hoi

Weer een kaartje uit de ‘oudere’ doos. Met ‘oudere’ doos bedoel ik kaartjes die ik gemaakt heb voor ik deze blog heb opgericht. Echt ‘oud’ zijn ze zeker nog niet, daar ik pas een jaar geleden echt begonnen ben met kaartjes maken.

Hoe is dit kaartje ontstaan? Wel op een dag vroeg mijn schoonmoeder of ik geen zin had om met haar, haar buurvrouw en nog een vriendin een avondje mee kaartjes te komen maken. Uiteraard! Daar heb ik altijd wel zin in :-)! Dus ik vertrok die avond gepakt en gezakt richting schoonmoeder, zonder te weten wat ik ging maken. Het fijne is dat je dan met 4 bent om een mening te geven over elkanders kaartje. We geven elkaar tips en tricks en gebruiken dan ook elkanders spullen. Fijn toch?

Dit kaartje is het resultaat van een avondje gezellig freubelen onder 4 vrouwen.

blauw geel goed

We werkten met Distress inkt en sjablonen. Na wat spelen met enkele kleuren, is deze achtergrond ontstaan. Met sjablonen en extra inkt zorgde ik voor de verschillende patronen die je ziet. De grote bloem is een stempel. Deze heb ik eerst gestempeld met doorzichtige inkt en daarna bewerkt met goud embossingpoeder. Vervolgens uitgeknipt en gekleurd. Om de bloem wat meer dimensie te geven, heb ik ze opgebold.

Met deze kaart heb ik meegedaan aan de maandwedstrijd (augustus) van de FB groep ‘hobby plezier met kaarten’ ( https://www.facebook.com/groups/868581106628341/ ) . Het  thema was “blauw-geel” en het wilde net lukken dat ik net met  die kleuren gewerkt had! Beter kan toch niet! Dit was mijn allereerste wedstrijd waaraan ik meedeed en wonder boven wonder won ik deze wedstrijd!

Sommige zullen nu afvragen…. Wat heb je dan gewonnen? Wel, de eer om 2 maanden (september en oktober) bovenaan op hun FB pagina te prijken :-). Hier was ik enorm tevreden mee!

Voilà, weer een kaartje van mij uit de ‘oude doos’.  Tot snel!

liefs

Wendy

(Een reactie achterlaten mag altijd :-). )

2 gedachten over “Thema: blauw-geel (kleuren)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s