Een winters tafereeltje (fototoestel)

Weekend! Dat wil zeggen, extra tijd om lekker in mijn hobbykamer door te brengen. Ik heb nog veel projecten liggen die moeten worden afgewerkt. Dus plezier verzekerd!

Hier nog een winters kaartje in de stijl van mijn kaart ‘de kuifmees’. Ik heb ze na elkaar gemaakt en ze passen dus eigenlijk bij elkaar qua kleuren.

Deze kaart is met een mal van Dutch Doobadoo gemaakt. Meermaals krijg ik de vraag hoe deze mallen juist werken. Vandaar ik er eens werk van ga maken om dit aan jullie uit te leggen.

Ik heb geleerd geen moment af te spreken wanneer ik dit zeker posten (want net dan komt er iets tussen dat je niet in de hand heb), maar deze maand ga ik dit zeker stap voor stap proberen uitleggen a.h.v. foto’s en bijhorende uitleg.

Deze kaart (het fototoestel) bestaat uit 2 delen. Hieronder een uitgewerkte versie van de voorkant. Ook bij dit kaartje heb ik gewerkt met de kleuren wit, blauw en kraft. Heerlijke kleuren vind ik zelf!

Winter FB

De foto (in het rondje van de lens) zit eigenlijk in het toestel zelf en is een mal op zich. Door het in elkaar te schuiven, bekom je een mooi resultaat. Het leuke eraan is dat je nog een ‘geheime boodschap’ in de lens kunt schrijven/kleven die je aanvankelijk niet ziet. Toch een leuk detail, niet?

winter 2A

Hopelijk heb je weer wat inspiratie opgedaan en tot snel!

Liefs

Wendy

 

2 gedachten over “Een winters tafereeltje (fototoestel)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s