winter – happiness

Brrr, wat koud buiten zeg, maar o zo mooi! Een mooi wit tapijt overheerst ons landschap en doet alles toch weer net een beetje anders lijken. Het is gewoon ook heerlijk om de sneeuw te horen kraken onder je voeten, sneeuwvlokjes te vangen met je tong, bevroren binnen te komen en een tas warme soep drinken, …. Ook dit seizoen heeft zijn charmes.

Wat ik nog zo magisch vind aan dit seizoen, is dat je veel beter naar de vogeltje kunt kijken. Net omdat ze minder te eten hebben, komen ze naar jouw vogelhuisje om te smullen. Op ons terras in de klas staat een vogelhuisje en gisteren vlogen er constant vogeltjes aan en af. Zelf zie ik dit heel graag, maar ik word er nog blijer van als mijn leerlingen er vol bewondering naar zitten te kijken. Heerlijk!
Dit kaartje maakte ik onlangs voor een lieve vriendin. Ik vind hem perfect passen bij dit ijskoude weer.Dit was het weer voor vandaag. Een reactie achterlaten, mag altijd :-).
Liefs en tot snel,
Wendy

 

winter

4 gedachten over “winter – happiness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s