paasdoosje

Mijn ovenschotel staat – weliswaar – in de oven en mijn huis is aan kant. Tijd dus om een nieuw blogbericht te schrijven. Over 2 weken heb ik nog superleuk nieuws, dus hou mijn blog zeker in de gaten!

Eigenlijk kriebelde het om te gaan wandelen! Want uiteraard net als je besluit dat het een ‘poetsdag’ wordt, gaat het weer beteren…. Typisch…. Toch heb ik me kunnen bedwingen. Er staat een drukke week voor de boeg en anders blijft dat poetswerk ook maar liggen.

Gisteren was het een echte fijne freubeldag! Toch werd hij overschaduwt met een minder fijne gebeurtenis. Jammer genoeg heb ik gisteren een klein ongevalletje gehad. Niets ernstig, heb er niets aan overgehouden (buiten wat emoties), maar vrees wel voor de kosten :(. Oké, ik ben verzekerd, maar dan nog. Het is nooit fijn en al dat gedoe dat er weer bij komt kijken. Maar goed! Daarvoor komen jullie niet naar mijn blog :-).

Ik vertelde dus dat het gisteren een fijne freubeldag was. Overdag heb ik met een boekje gestart voor onze foto’s van onze wandeling in de Connecterra te Maasmechelen van een tijd geleden. Dit was een – wel betalende, maar – zeer mooie wandeling en heb nog nooit zo’n diversiteit aan paddenstoelen bij elkaar gezien. Zo’n pracht! Dit album verschijnt binnenkort op mijn blog als hij klaar is.

’s Avonds volgde ik een online workshop bij Thera. Ze maakte een superleuk doosje! De basis heb ik gisterenavond nog gemaakt, maar vandaag heb ik hem afgewerkt. Ik koos om er een paasversie van te maken. Is ie niet super lief!

Je kan het doosje aan 1 kant openen om lekker te snoepen. Daarna kan je hem mooi terug sluiten om op te bergen, op je kast te zetten of terug vullen. Wat je maar wil!

Dit doosje kan je 101 andere thema’s maken! Ik ga er zeker nog een aantal maken en ook deze ga je nog zien verschijnen op mijn blog :-).

Tot ziens!

Liefs

Wendy

Paadoos 1

paasdoos 3

paasdoos 2

paasdoos 4

 

4 gedachten over “paasdoosje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s