Fairy

Vandaag begon de dag superfijn! Vlak voor ik vertrok naar mijn werk ging de bel. B-post met een pakje vol knutselspullen en nog 3 kleine pakjes met frulletjes in. Heerlijk toch! Wanneer ik thuiskwam, zat er een briefje in de bus…. Een pakket was geleverd bij de buren. Volgens mij heeft de postbode gewacht om alles op 1 dag te leveren, maar des te fijner! Lijkt wel Kerstmis! Heerlijk al die nieuwe spulletjes. En…. mijn spulletjes om mijn album van Texel af te werken, zijn ook aangekomen. Als dat niet fijn is. Dus binnenkort op mijn blog…. mijn album over Texel. Nog even geduld…. 

Vandaag – zoals elke 20ste van de maand – begint er bij de Creative Sketchy Girls een nieuwe challenge. Elke maand werken we met een thema. Deze maand is het thema ‘werken met een schets’ (zie onder).

Ik heb de vorm een beetje vrij geïnterpreteerd. Mijn basis is een mal van Dutch Doobadoo en het designpapier is van Maja. De nieuwe reeks is zo mooi! Echt mijn kleuren! Voorlopig heb ik nog niet zo veel van deze lijn (Denim & Girls) , maar dat zal snel veranderen :-). De kleuren zijn zacht en passen bij vele soorten gelegenheden. Maja heeft er mooie bijpassende plaatjes bij gemaakt, maar ik heb gebruik gemaakt van deze mooie Fairy (digi) .

Ik heb wel even gevochten met het papier, eigenlijk meer met de inkt. Ik had me lekker geïnstalleerd met al mijn distress-inktjes en mijn waterbrush. Bleek dat plotseling mijn inkt niet meer watervast is! Het resultaat was keer op keer echt niet mooi. Besluit…. nieuwe printer met watervaste inkt :(. Dus daarom maar even gegrepen naar mijn Polychromos potloden. Zelf ben ik niet 100% tevreden, maar goed…. ik voel me ook niet zo super. Beter lukte me even niet. Zoals ik tegen mijn lln. zeg…. meer dan je best, kan je niet doen.

Zoals elke maand hebben we een sponsor. De sponsor van deze maand is Digi doodles . Ook deze maand kan je je kans wagen! Wil je meer weten? Surf dan snel naar de Creative Sketchy Girls en wie weet wil je een giftcertificate van $15 ! 

Hier de schets:

thema: schets

Hier mijn kaart.

Bedankt om langs te komen. Hopelijk heb ik je wat inspiratie gegeven. Een bericht achterlaten, mag altijd! Ik lees het met veel plezier!

 

Liefs,

Wendy

4 gedachten over “Fairy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s