Early winter….

Jeej! De grote vakantie is van start gegaan! Gisteren al lekker gaan freubelen met 2 knutselvriendinnen. We zijn gestart met een supertof album!! Ben er echt verliefd op :-).

De eerste hittegolf is achter de rug, alsook mijn tweede kerst/winterkaartje. Dit was het thema bij SheepSki Designs .

Elke eerste van de maand verschijnt er op het blog van SheepSki Design een nieuwe challenge. Ik koos ervoor om te werken met deze digi van een Roodborstje .

Ik kleurde deze deels in met mijn Polychromos en deels met Copics. Een nieuw probeerseltje van mij, haha. Hier en daar heb ik wat glitter (Nuvo) op mijn sneeuw gedaan om er wat meer dimensie in te krijgen.  De basis zijn 2 mallen van Dutch Doobadoo (kerstballen) die ik wat opgepimpt heb met diverse kerstrozen.

Heerlijk om winter/kerstkaartjes te maken!

Denk je nu? Ik wil deze digi ook graag hebben? Dat kan! Uiteraard kan je hem gewoon aankopen in de webshop , maar je kan deze (of andere digi’s) gewoon winnen! Wat moet je hiervoor doen?
Surf naar onze blog en post daar je kaartje. Wie weet win je dan enkele van de prachtige digi’s van Andrea Norris. Wil je kans maken op nog een extra digi, kan je een digi van SheepSki Design verwerken in je kaart. Win je dan, dan krijg je bovenop jouw prijs een extra digi ! Als dat niet leuk is! Zeker niet twijfelen dus :-).
Niet vergeten! Koop je een digi uit de shop (Etsy) , maak dan gebruik van mijn kortingscode! Hiermee krijg je 10% korting. Al een cadeau op zich, niet?
Code = SKIANDREA10

Veel liefs en tot snel! Een reactie achterlaten, mag altijd. Ik lees ze met veel plezier.

Wendy

 

Robin goed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s