Dog rules

Goedemorgen iedereen!

Het belooft een zomerse dag te worden! Weer een heerlijke freubeldag! Maar is het dat niet altijd :-).

Zelf heb ik geen honden (wel poezen), maar deze Woofcollectie vond ik zo fijn dat ik ze moest hebben, haha. Denk dat we allemaal wel eens dat luxeprobleem hebben, niet?

Deze keer heb ik een snoepjespot voor honden gemaakt.

Voor ik een kaartje maak, bedenk ik me altijd wat wel leuk zou zijn…. Als ik naar mijn eigen poezen kijk, weet ik dat ze verzot zijn op snoepjes. Vandaar mijn keuze om een snoepjespot te maken.

Als basis nam ik een mal van Dutch Doobadoo. Het designpapier is uit de WOOF collectie van Noor Design. Het binnenste van de pot heb ik eruit gesneden en vervangen door mica. Deze sneed ik iets groter dan de opening. Deze keer heb ik gewoon dubbelzijdige tape gebruikt om het venstertje vast te kleven. Ook de achterkant gaf ik een leuk motiefje.

Als schudmateriaal wilde ik graag dingen gebruiken die echt op snoepjes en koekjes leken. Dus wat doe je dan? Dan trek je je ladekast met embellishments open en snuffel je lekker in je spulletjes. Heerlijk vind ik dat!

De knoopjes vond ik wel op koekjes lijken. Jammer genoeg had ik verder niet echt iets dat ik wilde gebruiken. Gelukkig had ik me bij mijn aankopen laten gaan en had ik ook de mallenset van One of a kind (het hondenhok). Hier zitten diverse botjes in, dus dat leek me wel een leuk idee! Dus vandaar de botjes en de koekjes als schudmateriaal.

Ik heb het kaartje verhoogd dicht gekleefd zodat mijn koekjes lekker konden bewegen.

De voorkant heb ik vrij rustig gehouden. Ik heb een touwtje en een lintje gebruikt met hieraan een bedeltje van een hond. Zie je ook de 2 uitstekende botjes? Tot slot heb ik het geheel afgewerkt met een opwindende Buster uit dezelfde reeks, een plaatje en wat tekst.

Ik ben echt helemaal weg van deze Woof collectie! Valt dat op 🙂 ?

Ik heb er nog enkele ideetjes mee, dus wie weet tot snel….

Bedankt om langs mijn blog te komen. Een reactie achterlaten (onderaan) mag altijd :-). Ik lees deze met veel plezier.

Veel liefs,

Wendy

Woof snoepjespot

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s