sterkaart

Stilletjes aan begin ik weer wat meer kerstkaarten te maken…. als er dan een challenge is, waarbij je een kerstkaart kunt maken, kan ik het niet laten zeker mee te doen :-). Deze kaart maakte ik voor de Noor Design Challenge Groep, dus de basis is niet mijn eigen idee. De papierkeuze, de aankleding ed uiteraard wel. De rozet die ik erbij maakte, is wel mijn eigen idee hierbij.

sterkaart
sterkaart
puppylove - rozet
Puppylove! – Is ie niet lief!!!

De beide kaartjes passen goed samen he :-)? Nu op zoek naar een hondenliefhebber aan wie ik deze kaartje ga geven met de feestdagen….

gheel
combinatie 

3 gedachten over “sterkaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s