Na regen…..

Mijn laatste blogbericht dateert van 10 augustus 2019. Een half jaar geleden dus…. Gisteren exact 1 jaar geleden kreeg ik zeer slecht nieuws te verwerken. Tijdens de afgelopen 6 maanden kwam er steeds meer en meer op mij af. Lange tijd heb ik mijn hobby niet uitgeoefend… Momenteel – door veel steun uit mijn omgeving – kan ik terug plezier vinden in mijn hobby. Ik ben zeker nog niet waar ik was voor dit nieuws, maar ik ben op de goede weg. Om hier geregeld iets te posten, is nog een wat te vroeg. Echter komt dit wel in orde. Nog even geduld dus….

Veel liefs Wendy

En hopelijk tot snel…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s